Bag om butikken

Med Baker Street 5 ønsker vi, at skabe et livsstilsunivers, hvor du som mor, kan finde inspiration og shoppe dine yndlings børnebrands. Fra du står over for at skulle være mor for første gang og helt indtil dine børn er ved at være klar til at flyve fra reden. 

Vi forhandler særligt udvalgte børnetøjs- og accessories mærker, der lever op til vores høje krav til kvalitet, stil og gennemtænkt, etisk produktion. De brands vi fører er fra str. 0-18 år.

Baker Street 5 består udover webshoppen af en butik der, som navnet antyder, ligger i Bagerstræde nr. 5 på Vesterbro. Vi ønsker at skabe en både virtuel og fysisk oase, hvor du som mor, i en travl hverdag, kan vælge mellem dine yndlingsbrands i et æstetisk, roligt univers og samtidig regne med at få den bedste service og rådgivning.

I vores butik i Bagerstræde, holder vi løbende arrangementer, hvor du og dine børn kan kigge forbi, og hygge jer med forskellige kreative projekter sammen med vores medarbejdere.

Da vi gerne vil kræse ekstra for vores loyale kunder, har vi skabt en kundeklub, hvor du får info om alle vores arrangementer, nye kollektioner og brands samt adgang til særlige pre-sales og rabatter. Så hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at tage fat i os på tlf. 60216090 eller på mail: kontakt@bakerstreet5.dk.

Vi glæder os til at servicere dig og klæde dine børn godt på,

Kh os fra Baker Street 5