Størrelsesguide

Hvad skal du være opmærksom på?

Af og på

I løbet af sæsonen kommer overtøjet af og på mange gange og det er derfor vigtigt, at det er nemt for dig og de små tumlinger af få tøjet af og på. Dette gælder også de større børn, der selv hurtigt skal kunne få jakken eller flyverdragten på for at komme med ud i børnehaven eller i skolegården.

Bevægelsesfrihed

Dit barn skal have den bedst mulige bevægelsesfrihed i sit overtøj, da det skal være komfortabelt at lege, klatre og sidde ned i længere tid ad gangen. Derfor er størrelsen du vælger alfa og omega. 

Valg af korrekt størrelse overtøj

Hvad enten der er tale om en jakke eller en flyverdragt, er det vigtigt at den hverken bliver alt for stor eller for lille til dit barn. Vores anbefaling er, at du vælger den størrelse der ligger tættest op ad dit barns højde (den højde du regner med at dit barn vil have når det skal bruge overtøjet).

Hvis barnets højde ligger mellem to størrelser, bør du vælge størrelsen større. Dvs. hvis dit barn måler 89 cm., og dermed ligger imellem str. 86 og str. 92 cm., bør du vælge størrelse 92 cm. (24 mdr.), da der så er bedre plads til at vokse, og evt. at have et ekstra lag inden under.

Det afgørende er barnets højde og drøjde frem for barnets alder. Så hvis du har et barn der er højere/større end gennemsnittet, kan det sagtens være, at du skal købe overtøj der svarer til en højere alder, for at det passer.

Huer og hatte

Størrelsen på huer kan variere. Nogle er angivet i barnets hovedmål/omkreds i cm., andre er angivet i alder eller S, M, L osv.

Oftest vil der på siden, hvor du finder den enkelte hue/hat/kasket stå de mål der passer til det specifikke produkt, og ellers er du meget velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du er i tvivl.